'Top Gun: Maverick'-ster laat zich uit over mogelijk vervolg

'Top Gun: Maverick'-ster laat zich uit over mogelijk vervolg

Jay Ellis klinkt nog niet erg zeker maar houdt wel hoop.

We hebben een behoorlijk lange tijd moeten wachten op het Top Gun-vervolg Top Gun: Maverick, maar het was zeker de moeite waard. De sequel overtrof op alle mogelijke manieren de verwachtingen, waardoor de nodige fans hopen dat er ook een derde deel komt. Hier laat acteur Jay Ellis zich nu over uit.

Ellis is in het tweede deel te zien als Lieutenant Reuben 'Payback' Fitch en speelt een belangrijke rol. Mocht het van een derde deel komen, dan is de kans best groot dat ook hij terugkeert. Voorlopig weet de acteur echter van niks.

Reactie
Toen de acteur hiernaar gevraagd werd, zei hij het volgende: "Ik heb er nog niks over gehoord, dus als je iets weet over een nieuwe Top Gun, vertel me dat dan! Om eerlijk te zijn weet ik niet of het komt van een nieuw deel, maar ik weet er niks vanaf. Misschien wel, misschien niet..."

Wel laat Ellis weten dat hij maar wat graag zou terug zou keren als hij gevraagd zou worden. Ook weet hij dat de rest van de cast er hetzelfde over denkt. Zo gaat hij verder: "Het was ons allemaal super goed bevallen en ik weet dat iedereen het geweldig zou vinden om nog een 'Top Gun'-film te maken".

Tom Cruise
Zelf vond Ellis het ook een hele eer dat hij mocht samenwerken met Hollywood-legende Tom Cruise. De jonge acteur had dan ook de nodige lovende woorden over de ster: "We zouden het super vinden om opnieuw met Tom te werken en opnieuw achter onze F18s te kruipen. Ik prijs me zeer gelukkig als het ervan komt!"

"Tom is als het ware nog steeds een 'student'. Hij is echt altijd bezig met films. Niet alleen maandag tot vrijdag, maar ook in z'n vrije tijd gaat alles over films. Hij kijkt films, leest de script telkens door. Ik hou enorm van mijn baan, en ik leer nog steeds bij. Tom is echt een voorbeeld voor ons allemaal, dus om met hem een film op te nemen is echt een ongelofelijke ervaring".

NieuwsFilm

meest populair