Veelbelovende blik op mysterieuze film 'See How They Run'

Veelbelovende blik op mysterieuze film 'See How They Run'

De twee sterren genieten van de samenwerking.

Een Sam Rockwell-film is altijd iets om naar uit te kijken, maar hetzelfde geldt voor Saoirse Ronan. Een film waarin beide sterren te zien zijn zal dus wel hoog staan op het 'te kijken lijstje' van menig filmfanaat. See How They Run mag je dus niet missen!

Rockwell wist al eerder hoge ogen te gooien in pareltjes als Moon en The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, maar wist zelfs een Oscar te winnen voor zijn glansrol in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Ronan mag er echter zeker ook zijn.

Geliefd
Ondanks het feit dat Ronan pas 28 jaar oud is, is zij al een van de geliefdste sterren in Hollywood dankzij hoofdrollen in o.a. Little Women en Lady Bird. Zij deelt nu dus samen het scherm met Rockwell voor de komedie See How They Run.

Dit is beide acteurs blijkbaar ook zeer goed bevallen. In het onderstaande videootje laten zij zich namelijk uit over hun samenwerking. Ook zien we enkele nieuwe beelden van de film, die volgende maand te zien zal zijn. Bekijk de clip hieronder.



Verhaal
Het verhaal speelt zich af in West End, Londen, in de jaren '50. Hier worden de plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk abrupt stopgezet nadat de beoogde regisseur (Adrien Brody) wordt vermoord.

De zaak wordt onderzocht door de opgebrande inspecteur Stoppard (Rockwell) en de enthousiaste beginneling Constable Stalker (Ronan). Ze belanden in een raadselachtig mysterie dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de glamoureuze, maar zelfzuchtige theaterwereld en proberen op eigen risico de dader te ontmaskeren.

NieuwsFilm

meest populair