Onbekend terrein voor Enola in 'Enola Holmes 2'

Onbekend terrein voor Enola in 'Enola Holmes 2'

Enola gaat dansen!

Over 2 weken komt Enola Holmes 2 uit, en als voorproefje heeft Netflix een korte clip gedeeld.

In de clip zien we Enola (Millie Bobby Brown) chique gekleed op een bal van de Britse elite. Alleen is er een klein probleempje, ze kan niet dansen. En voor iemand die niet op wil vallen is dat natuurlijk niet handig. Enola is daar namelijk om een moord op te lossen.

Maar ze heeft geluk, want dan ziet ze één van haar oude vrienden, Graaf Tewkesbury (Louis Partridge) die haar zou kunnen helpen met dansen.


Wat we kunnen verwachten van Enola 2
Na het succes van Enola's eerste moordzaak, volgt ze het voorbeeld van haar beroemde broer Sherlock (Henry Cavill) en opent ze haar eigen bureau. Maar het leven als vrouwelijke detective is niet zo makkelijk als het lijkt.

Toch geeft Enola het niet op en wordt ze ingehuurd voor haar eerste baan: ze moet de vermiste zus van een meisje vinden. De zaak is raadselachtiger dan verwacht en Enola wordt in een gevaarlijke nieuwe wereld gegooid van grijze fabrieken tot kleurrijke muziekzalen.

Enola 3?
Enola Holmes was een enorm succes toen het twee jaar geleden op Netflix werd uitgebracht. De film kreeg lovende kritieken en mensen hielden van de chemie tussen Brown en Partridge. Met een cast als deze kan het niet anders dan dat de tweede film net zo populair gaat zijn als zijn voorganger.

Enola Holmes 2 wordt geregisseerd door Harry Bradbeer, die onder meer ook de eerste Enola Holmes heeft gemaakt. De cast bestaat weer uit Millie Bobby Brown als Enola, Henry Cavill als Sherlock, Helena Bonham Carter als Eudoria Holmes en Louis Partridge als Graaf Tewkesbury.

Maar er zijn ook nieuwe gezichten te zien in het vervolg, zoals David Thewlis (Harry Potter) en Sharon Duncan-Brewster (Dune).

Enola Holmes 2 is vanaf 4 november te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair