Dit zijn de gruwelijke Cenobites in de nieuwe 'Hellraiser'

Dit zijn de gruwelijke Cenobites in de nieuwe 'Hellraiser'

Volgens Jamie Clayton zijn de nieuwe Cenobites voor LGBTQ

Naast het feit dat Pinhead (Jamie Clayton) in de nieuwe Hellraiser een vrouw is, zijn ook de gruwelijke Cenobites veranderd. De film heeft vijf nieuwe Cenobites en één bekende. 

Let op: SPOILERS!

Zo keert de High Priestess alias Pinhead terug met The Chatterer. Zijn uiterlijk is niet precies hetzelfde als de originele Hellraiser, maar hij is nog wel herkenbaar door zijn tanden die knarsen doordat ze uit zijn gezicht steken vanwege de kromgetrokken en uitgerekte huid.

Pinheads rechterhand
Pinheads rechterhand in de nieuwe Hellraiser is The Gasp. The Gasp is een combi van Deep Throat (Hellraiser, Hellbound: Hellraiser 2) en Angelique (Hellraiser: Bloodline). Net zoals de Cenobite Deep Throat heeft ze een neuspiercing en een opengesneden nek. Haar hoofdhuid is naar beneden uitgerekt en vastgehaakt aan haar schouders en keel, net zoals bij Angelique.

Nieuwe Cenobites
De overige Cenobites bestaan uit The Weeper, The Asphynx, The Masque, The Mother en Voight. The Weeper lijkt op een alien met zijn grote oren, maar heeft twee grote zwarte ogen met zwarte tranen. Asphynx wordt gesmoord door de huid van haar eigen schilferige lichaam, gewikkeld en gedraaid over haar gezicht.

The Masque's gezicht is uitgerekt en wordt vastgehouden door een chirurgische draad. The Mother komt maar heel even voor en je kan in de film zien dat ze voorzichtig haar bezwangerde buik vasthoudt.

Roland Voight
Voight wordt in de film voorgesteld als mens, maar verandert uiteindelijk in een Cenobite als hij de krachten van de Cenobites aangeboden krijgt. Hij wordt eerst gemarteld voordat hij transformeert in een Cenobite.

Net zoals de Chatterer is zijn mond opengerukt en zijn zijn tanden zichtbaar. Zijn transformatie was de laatste scène van de film en dit luidt misschien op een deel twee.





NieuwsFilm

meest populair