Anna Faris haalt hard uit naar overleden 'Ghostbusters'-regisseur Ivan Reitman

Anna Faris haalt hard uit naar overleden 'Ghostbusters'-regisseur Ivan Reitman

De filmmaker sloeg de actrice vol op haar billen.

Anna Faris, voornamelijk bekend door haar rollen in verschillende Scary Movie-films, acteert niet alleen maar. De actrice heeft ook haar eigen podcast, genaamd Unqualified. Tijdens een recente aflevering liet ze zich uit over de film My Super Ex-Girlfriend, van Ivan Reitman. Erg goed kon ze het echter niet met hem vinden...

Er zijn al meerdere berichten opgedoken over Reitman (voornamelijk bekend van Ghostbusters). Zo hebben verschillende beroemdheden al gezegd dat hij niet zo'n leuke man was om mee te werken. Faris deelt nu ook haar verhaal over de regisseur die begin dit jaar overleed.

Verhaal
Zo zegt Faris: "Een van mijn lastigste ervaringen als actrice was mijn samenwerking met Ivan Reitman. Hij was een echte dictator en kon flink brullen. Elke dag haalde hij weer naar iemand uit. Op mijn allereerste dag, was ik het slachtoffer..."

Toen de actrice werd opgemaakt voor haar scène, viel een potje lijm over haar kostuum heen. Faris had dus meer tijd nodig, waardoor ze te laat op de set verscheen. Dit kon Reitman niet apprecieren.

Reactie
Faris vervolgt: "Ik was bang dat hij me als een diva zou zien die iedereen laat wachten. Ik kom aan en meteen begint Ivan te schreeuwen: 'Annie, zo werkt het hier niet!' Ik moest echt mijn best doen om niet te huilen, maar ik was boos en gekrenkt. Ik zei wel: 'Heeft niemand je verteld wat er is gebeurd?' Hier reageerde hij niet eens meer op."

Helaas bleef het daar niet bij. Op een gegeven moment sloeg de regisseur de actrice zelfs op haar billen. Ook hier laat Faris zich over uit: "Tijdens een scène moest ik een ladder opklimmen en boeken van een kast afhalen. Hij liep achter me door en sloeg me echt vol op mijn achterste".

Reactie
Faris heeft nog steeds spijt van haar reactie: "Ik kon alleen maar gniffelen. Ik weet nog heel goed dat ik me omdraaide en mensen zag kijken en denken: 'Wacht, is dit de manier hoe zij hierop reageert? Dat is vreemd'. Ik wist gewoon niet wat ik moest doen op dat moment".

"Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: 'Probeer het niet erger te maken dan het is. Tel even tot drie en ga door. Lach er misschien even over'. Maar het was vreselijk. Ik voelde me op dat moment heel klein. Hij zou dit nooit met een man gedaan hebben".

NieuwsFilm

meest populair