Carmen Electra blikt met opvallende foto's terug op 'Scary Movie'

Carmen Electra blikt met opvallende foto's terug op 'Scary Movie'

De actrice had zo haar hoogtepunten.

Wie Carmen Electra niet kent is waarschijnlijk niet zo bekend met de serie Baywatch. Daarin was de actrice en celeb alweer een tijdje geleden een opvallende aanwezigheid. Maar ook daarna bleef ze opvallen.

Zo speelde ze in heel wat spoofs, met als eerste Scary Movie uit 2000, een komedie die een enorm succes bleek door films als Scream, Halloween, The Matrix, The Sixth Sense, The Blair Witch Project en The Usual Suspects te parodiëren.

Electra speelde in de film de rol van Drew Decker en wie de film nog op zijn netvlies heeft staan zal haar ongetwijfeld herinneren. Ze speelde in de openingsscène, een parodie op de openingsscène van Scream.

Carmen Electra blikt terug met opvallende foto's
Nu het Halloween is blikt Electra terug op de film en plaatste twee foto's van zichzelf uit de film op Instagram. De een met een banaan in haar hand en de andere in haar ondergoed.


Electra was ook in spoofs te zien als Scary Movie 4, Date Movie, Epic Movie, Disaster Movie en Meet the Spartans. De afgelopen jaren lijkt ze wat minder actief in Hollywoodfilms en -series.



NieuwsFilm

meest populair