Regisseur van kotsfilm 'Terrifier 2' reageert op mooie woorden Stephen King

Regisseur van kotsfilm 'Terrifier 2' reageert op mooie woorden Stephen King

Damien Leone noemt de woorden van horrorauteur Stephen King een 'enorme eer'.

Terrifier 2-regisseur Damien Leone reageert op de lovende kritieken van Stephen King voor het bloederige horrorvervolg. Leone's nieuwste deel in zijn Terrifier-franchise, uitgebracht in geselecteerde bioscopen op 6 oktober.

David Howard Thornton keert terug als Art the Clown, met in de hoofdrol Lauren LaVera, Elliott Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman en Samantha Scaffidi, die ook haar rol van Vicky opnieuw vertolkt uit de originele film uit 2016.

Terrifier 2 speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af, en volgt Art the Clown wanneer hij Sienna Shaw (LaVera) en haar jongere broer Jonathan (Fullam) op Halloween-avond aanvalt en op een woeste, met bloed doordrenkte moordpartij gaat.

Sinds de release lijkt Terrifier 2 de eerste film in populariteit te overtreffen. Niet alleen is de bloederige film succesvol aan de kassa, maar hij heeft ook over het algemeen gunstige recensies ontvangen van critici. Rond het vervolg op Terrifier verschenen ook berichten van toeschouwers die flauwvielen en overgaven in bioscopen.

Publiciteit
De publiciteit van Terrifier 2 heeft nu het punt bereikt dat zelfs de bekende horrorauteur Stephen King een korte reactie deelde. De bestsellerauteur prees de film met een korte tweet die verwees naar enkele van de spectaculair walgelijke effecten van Terrifier 2 en zei: "ouderwets verafschuwen".

Natuurlijk trokken de woorden van King de aandacht en Leone heeft zijn reactie op de reactie van de King of Horror gedeeld. De Terrifier 2-regisseur reageerde op King op Twitter en deelde zijn dankbaarheid voor de "enorme eer", en liet weten dat het citaat van de auteur op de poster zou komen. Bekijk de reactie van Leone hieronder:



NieuwsFilm

meest populair