Yasmin Karssing met erg leuke vriendinnen op Insta-foto's

Yasmin Karssing met erg leuke vriendinnen op Insta-foto's

Ze hadden duidelijk een leuk avondje.

De Nederlandse celeb en actrice Yasmin Karssing zien we regelmatig in het celebritynieuws van FilmTotaal voorbijkomen en dat komt dan vaak doordat ze op stap gaat in een opvallend nieuw outfitje.

Mocht je Yasmin, geboren op 5 april 1994 in Heerlen, niet helemaal kennen, dan even snel een introductie. Ze maakte haar acteerdebuut op vrij jonge leeftijd in de tv-film Saint Amour uit 2001. Pas 14 jaar later keerde ze terug in het wereldje met een rol in 't Schaep met de 5 pooten.

Daarna volgden rollen in de komedie Renesse uit 2016, de romkom F*ck de liefde uit 2019 en Casanova's uit 2020. Enorme rollen zijn het niet, en ook in de grote Amerikaanse serie Atlanta had ze dit jaar een klein aandeel. Haar laatste wapenfeit is een rolletje in de tv-serie Tropenjaren.

Feestend op Instagram
Op Instagram plaatste Yasmin een reeks foto's van een avondje stappen, in onder meer het Hard Rock Cafe in New York City. Dit keer zien we zeker wat kiekjes van de brunnette zelf, maar ook van een aantal vriendinnen die duidelijk ook in de stemming waren.


De foto's van de 27 jarige Yasmin Karssing en haar vriendinnen zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair