Katja Schuurman weer prachtig mooi op Insta-foto

Katja Schuurman weer prachtig mooi op Insta-foto

Katja vraagt weer de aandacht op de social.

De Nederlandse celeb en actrice Katja Schuurman zien we de afgelopen periode weer wat vaker in het celebrity-hoekje van FilmTotaal. Dit komt doordat ze binnenkort te zien is in de bioscoopfilm Casa Coco, werkt aan de film Oei, Ik Groei! en gewoon opvallendere foto's op Insta zet.

De op 19 februari 1975 in Bunnik geboren brunette maakte haar acteerdebuut in de tv-serie Uit de school geklapt als het personage Bianca. Deze serie kwam van de NCRV en ze was te zien naast namen als Peter Bos, Nelly Frijda, Hugo Metsers en Maarten Spanjer.

De actrice was toen ongeveer 18 jaar. Een kleine 30 jaar later speelt ze in films als Costa!! en De club van lelijke kinderen en series als Kerst bij Koosje en Vlucht HS13, al stamt de laatste alweer uit 2016.

Zomers op Insta
"Soms all you need is a coconut en a palmboom to be perfectly happy en inspired. #schrijven #journaling #eigenbijbel #levenslust," schrijft Katja bij een foto die bij haar herinneringen oproept.

In de reacties schrijft ze dat ze op dit moment gewoon thuis in Uitdam is: "Ik geniet op dit moment vooral van de herinnering aan deze mooie reis. Ik lig nu gewoon in mijn bedje in Uitdam. Reizen in je hoofd is soms ook heel fijn 😏"


Bekijk de foto van Katja op haar Instagram account.


NieuwsFilm

meest populair