Universal Pictures wil een 'Fast & Furious'-film met alleen vrouwen maken

Universal Pictures wil een 'Fast & Furious'-film met alleen vrouwen maken

Het lijkt ook wel bijna zeker dat deze er gaat komen.

Het einde voor de Fast & Furious-familie is in zicht. We krijgen nog twee films te zien over Dominic Toretto en zijn 'familie' en dan zit het erop. Toch kunnen de nodige spin-offs volgen. Nu lijkt het erop dat we misschien wel een Fast & Furious-film gaan krijgen met alleen maar vrouwen.

Er werd al eerder gesproken over zo'n project. In de Fast & Furious-franchise zitten natuurlijk heel wat stoere vrouwelijke personages die ook heel goed hun eigen boontjes kunnen dopen. Denk bijvoorbeeld maar aan Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), Megan Ramsey (Nathalie Emmanuel) en Cipher (Charlize Theron). Misschien dat zij nu wel hun eigen film gaan krijgen.

Reactie
Donna Langley, de Unverisal Pictures Film Chief, laat zich er over uit: "Ik denk dat het geweldig zou zijn om een 'Fast' film te maken met alleen maar vrouwen. Ik weet dat Vin dit ook fantastisch zou vinden. We hebben zoveel interessante en gave vrouwelijke personages, en nu komt ook nog eens Brie Larson het team versterken. Ik hoop echt dat het ervan gaat komen!"

Niet alleen hebben alle actrices in de laatste jaren al laten weten dat ze dit een gaaf idee vonden, blijkbaar wil Vin Diesel dit dus ook zien gebeuren. Ook Ludacris wil dat het ervan komt. Hij zei namelijk het volgende: "De meiden verdienen hun eigen spin-off. Daar moet gewoon een film over gemaakt worden. Alle bad-ass, kick-ass vrouwen in één film".

Grote kans
Aangezien bijna het hele team hierachter staat, lijkt de kans dus tamelijk groot dat dit er op een gegeven moment wel van gaat komen. Universal kwam al eerder met de spin-off Hobbs & Shaw en deze pakte financieel gezien erg goed uit. Waarschijnlijk smaakt dit dus wel naar meer.

NieuwsFilm

meest populair