Andy Serkis na Snoke weer terug in 'Star Wars' met betere schurk!

Andy Serkis na Snoke weer terug in 'Star Wars' met betere schurk!

De acteur duikt op in de serie 'Andor'

Andy Serkis leek dé grote nieuwe schurk te worden van de laatste Star Wars-trilogie. De acteur kroop namelijk in de huid van Supreme Leader Snoke, een veelbelovende villain die uiteindelijk maar een slap verhaal krijgt en knullig om het leven komt. Nu keert Serkis terug naar het 'galaxy far far away'.

Serkis, ook wel de koning van motion capture genoemd (dankzij rollen als Gollum in Lord of the Rings-films en Ceasar in The Planet of the Apes-trilogie), leek een van de grote memorabele 'bad guys' te worden in het Star Wars-universum, maar helaas kwam Snoke's verhaal wat slap tot een einde.

Meer
Niet alleen waren de fans teleurgesteld, ook hoopten ze dat Serkis terug mocht keren voor meer. Dit blijkt nu inderdaad het geval te zijn! Hoewel de geliefde acteur niet opnieuw in de huid kruipt van Snoke, duikt hij wel op in de Disney+ serie Andor als een geheel nieuw personage, genaamd Kino Loy, die voor de Empire werkt.

Loy is de manager van de gevangenis waarin Cassian verblijft. Hij regeert hier met een ijzeren hand en heeft weinig medelijden met de gevangen. Filmfanaten zijn dan ook in hun nopjes met de nieuwe schurk van Serkis, die deze keer wel een slimme en geniepige slechterik speelt.

Streamen
Gelukkig krijgt Serkis dus wel 'een tweede kans', aangezien de acteur die ook zeker wel verdient! Verder zullen we niet te veel verklappen over zijn nieuwe personage. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, deze staat dus op Disney+!

NieuwsFilm

meest populair