Blumhouse-topman verkleed als eng 'M3GAN'-figuur tijdens Halloween

Blumhouse-topman verkleed als eng 'M3GAN'-figuur tijdens Halloween

Jason Blum onthult zijn indrukwekkende Halloween-transformatie in M3GAN

Als een van de meest prominente studio's in het horrorgenre heeft Blumhouse een ongelooflijk sterk jaar van succesvolle releases achter de rug, van The Black Phone onder leiding van Ethan Hawke tot de recente release van Halloween Ends, met Jamie Lee Curtis als Laurie Strode. Nu 2023 in aantocht is, maakt het publiek zich op voor de volgende release van Blumhouse, M3GAN.

In de met sciencefiction doordrenkte horrorfilm speelt Allison Williams de hoofdrol als een roboticus genaamd Gemma, die een levensechte pop maakt die snel bevriend raakt met haar jonge nichtje nadat ze haar ouders verliest bij een auto-ongeluk.

Naarmate M3GAN echter meer en meer zelfbewust wordt, nemen de dingen snel een moorddadige wending. Na de release van de officiële trailer eerder deze maand, werd M3GAN meteen een virale sensatie door een bepaalde scène waarin de pop een korte dansroutine uitvoert, wat als resultaat een aantal memes inspireerde. Deze online aandacht heeft ertoe geleid dat M3GAN een van de meest verwachte films van 2023 is geworden.

Halloween
Ter ere van het Halloween-seizoen onthult Blum, die erom bekend staat dat hij elk jaar alles uit de kast haalt met zijn kostuums, enkele schitterende foto's van zijn M3GAN-kostuum nadat hij het proces van zijn transformatie op Twitter had laten zien.

In Blum's spot-on look zie je hem dezelfde roze jurk met gestreepte mouwen aantrekken als M3GAN, terwijl de producer ook een lange blonde pruik en make-up draagt ​​om meer op de pop te lijken. Blums volgers prezen al snel de moeite die in zijn Halloweenkostuum was gestoken, en sommigen suggereerden zelfs dat hij dezelfde look voor de première van de film zou moeten gebruiken.

Zie de foto's hieronder:




M3GAN zal in januari 2023 in de bisocoop moeten verschijnen

NieuwsFilm

meest populair