Nieuwe fantasyfilm al snel best bekeken film op Disney+

Nieuwe fantasyfilm al snel best bekeken film op Disney+

'Hocus Pocus 2' is een groot succes!

Blijkbaar hoeft een sequel niet altijd heel snel uit te komen na het eerste deel om een succes te zijn. Kijk bijvoorbeeld maar naar Top Gun: Maverick. Hetzelfde kan nu gezegd worden over Hocus Pocus 2. Deze film is namelijk nu al de best bekeken film op Disney+!

In 1993 kwam het origineel uit, dus het heeft maar liefst bijna 30 jaar geduurd voordat het eindelijk kwam van een vervolg. Blijkbaar maakt dit niet veel uit voor zijn succes, aangezien de film gigantisch goed scoort!

Cijfers
Deadline heeft namelijk een rapport weten te bemachtigen waarin staat dat Hocus Pocus 2 de best bekeken Disney+ original is. Het eerste weekend alleen al stond de film op 2,7 miljard 'streamingminuten' en de cijfers blijven stijgen.

Wat helpt is dat ook voor dit vervolg veel bekende gezichten terugkeren, zoals de 3 Sanderson Sisters (Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy) maar ook Doug Jones als Billy Butcherson. Laatstgenoemde laat zich over het project uit.

Een droom
Zo zegt Jones: "Het was zo gaaf om dit weer samen te mogen doen. Ik had weer precies hetzelfde gevoel als 30 jaar geleden. Ik voelde me vereerd om weer deel uit te mogen maken van het team. Het was ook zo leuk om wederom samen te werken na zo'n lange tijd. We hadden elkaar allemaal veel te vertellen en het feit dat de film zo'n ongelofelijke hit is maakt het natuurlijk nog veel beter!"

NieuwsFilm

meest populair