Michael B. Jordan reageert op vraag of Killmonger terugkeert voor meer Marvel-avonturen

Michael B. Jordan reageert op vraag of Killmonger terugkeert voor meer Marvel-avonturen

De geliefde acteur speelde de schurk in het eerste 'Black Panther'-deel.

Later deze maand verschijnt dan eindelijk het vervolg op Black Panter, genaamd Black Panther: Wakanda Forever. Hierin zal Michael B. Jordan niet opnieuw te zien zijn als 'schurk' Killmonger, die in het eerste deel nog hoge ogen wist te gooien. Duikt hij echter nog eens op in een andere Marvel-film?

Dit is de vraag waarop Jordan nu zelf antwoord geeft. De geliefde acteur heeft het de laatste jaren behoorlijk druk. Binnenkort verschijnt alweer het derde Creed-deel, waar hij niet alleen de hoofdrol in speelt maar ook de regie voor zijn rekening nam. Toch ziet hij een Marvel-terugkeer wel zitten.

Reactie
Tijdens een recent interview werd Jordan hiernaar gevraagd. Zijn antwoord was als volgt: "Ik moet eerlijk zijn: ik weet niet of het ervan komt. Ik bedoel, ik zou het zelf wel graag willen! Om terug te keren naar het MCU dat zou een droom zijn die uitkomt dus als ze me opnieuw vragen zeg ik meteen ja".

"Ik ben niet iemand die zegt: 'Een keer en nooit meer'. Het was geweldig om met Ryan Coogler te mogen werken. Wat we hebben gedaan met de eerste 'Black Panther' was fantastisch. Ik ben zelf ook een grote fan, nerd en geek, dus ik hou er echt van. Ik vind deze films geweldig en alles wat ze doen met de personages en hoe ze deze tot leven brengen".

Ooit nog?
Hoewel de acteur dus niet echt een duidelijk antwoord geeft, heeft hij er zelf wel zeker zin in. Killmonger werd sterk onthaald, maar legt het loodje op het einde van Black Panther. Marvel heeft echter al vaker personages terug gebracht van de dood, maar niet al hun schurken werden even goed onthaald.

Het is dan ook nog maar de vraag of de superheldenstudio het risico wil nemen Killmonger terug te laten keren, aangezien dit ook verkeerd uit zou kunnen pakken en zijn sterke verhaal ongedaan zou kunnen maken.

NieuwsFilm

meest populair