Gave foto vanaf set 'Star Wars: The Rise of Skywalker' toont Eye of Webbish Bog!

Gave foto vanaf set 'Star Wars: The Rise of Skywalker' toont Eye of Webbish Bog!

Graag de complete verwijderde scène!

In 2019 verscheen met Star Wars: The Rise of Skywalker de laatste film in de Skywalker Saga die naar verluidt nu is afgerond. De film kende een enorm moeizaam productieproces met een vertrokken regisseur (Colin Trevorrow) en veel scriptaanpassingen.

Ook zouden er veel opgenomen scènes geschrapt zijn en nu is er een wel heel opvallende setfoto gedoken. Op de foto is het wezen The Eye of Webbish Bog te zien dat de bioscoopversie van Episode IX niet haalde.

The Eye of Webbish Bog werd door het duo J.J. Abrams (regisseur) en Chris Terrio (schrijver) verwijderd uit de beginscène met Kylo Ren (Adam Driver).

The Eye of Webbish Bog
Kylo Ren zou een ontmoeting hebben met The Eye of Webbish Bog op de planeet Mustafar. Dit was overigens geen onderdeel van het beoogde Star Wars: Duel of the Fates van Trevorrow, wat inhoudt dat J.J. Abrams zijn eigen idee niet zo zag zitten.

Het wezen, volledig gemaakt met praktische effecten, heeft als doel om de Wayfinder van Darth Vader te beschermen. De scènes met The Eye of Webbish Bog zijn dus echt opgenomen.

"Het was een volledig praktisch personage dat op een locatie is opgenomen, en het is geweldig," meldde Neal Scanlan, de special make-up effects creative supervisor, eerder, om later aan te geven dat Abrams de scène schrapte omdat het personage het tempo uit de film zou halen.


Bekijk hier de foto van The Eye of Webbish Bog op de set van [i]Star Wars: The Force Awakens.


NieuwsFilm

meest populair