Goed nieuws voor 'Bridget Jones'-fans: vierde film zo goed als zeker

Goed nieuws voor 'Bridget Jones'-fans: vierde film zo goed als zeker

Helen Fielding werkt momenteel aan het script.

Renée Zellweger heeft al in de nodige topfilms gespeeld. Zo won de actrice een Oscar in 2003 voor haar rol in Cold Mountain. Enkele jaren geleden mocht ze wederom een van de felbegeerde gouden beeldjes mee naar huis nemen, voor haar hoofdrol in Judy. Toch is haar bekendste werk waarschijnlijk Bridget Jones, waar we misschien wel meer van te zien krijgen.

Er wordt op dit moment namelijk alweer gewerkt aan een vierde Bridget Jones-film. Dat bevestigt scenarioschijfster Helen Fielding tijdens een recent interview. Zij zei het volgende: "We werken er op dit moment heel hard aan!"

Wel of niet
Nog heel erg zeker van de zaak is Fielding niet, maar ze heeft wel goede hoop: "Je weet het nooit 100% zeker. Elke film die wordt gemaakt is eigenlijk een klein wonder. Het is namelijk behoorlijk lastig om goede films te maken, maar ik hoop zeker dat we ook dit verhaal mogen verfilmen!"

Volledig zeker is het dus (nog) niet, maar goed nieuws voor de Bridget Jones-fans is dit zeker wel. Zellweger zei al eerder dit jaar dat zij ook maar wat graag opnieuw in de huid zou willen kruipen van het geliefde personage.

Maar wat graag
Zellweger zei namelijk nog niet zo heel lang geleden het volgende: "Ik hoop echt dat het van een vierde film komt! Ik bedoel, het is zo leuk om te doen en het is ook zo'n leuk personage. Ik vind het heerlijk om in haar schoenen te staan. Bovendien is het zeldzaam om een karakter in verschillende stadia van haar leven te zien. Er bestaat een vierde boek, dus hopelijk wordt ook daar een film van gemaakt!"

NieuwsFilm

meest populair