'Terrifier 2' had nog meer mensen kunnen laten kotsen

'Terrifier 2' had nog meer mensen kunnen laten kotsen

Seriemoordenaar maakt kunst van zijn moorden.

Terrifier 2 is één van de gruwelijkste horrorfilms van 2022. Hoewel mensen tijdens het kijken moesten overgeven of flauwvielen, heeft Terrifier 2 niet de ergste moord.

Let op: SPOILERS!

Art the Clown (David Howard Thornton) uit Terrifier vermoord in het tweede deel een groot aantal mensen, maar de ergste moord is echter in deel 1 gepleegd.

Art The Clown maakt kunst van zijn moorden
Dawn, de vriendin van de hoofdrolspeelster Tara, wordt ontvoerd door Art The Clown nadat ze een selfie met hem maakt in een pizzarestaurant. Art snijdt het naakte lichaam van Dawn in twee delen met een figuurzaag terwijl Tara geforceerd naar haar kijkt.

De slaapkamerscène
De slaapkamerscène is deel twee van Terrifier is de reden waarom zoveel mensen flauwvielen en deze scène bevat meer bloed en vieze effecten dan het eerste deel van Terrifier. In deze scène wordt de moeder van Tara bruut vermoord, doordat haar lichaam in delen gesneden wordt en er in haar voorhoofd geknipt wordt. Zo zie je ook dat hij recht door haar linkeroog snijdt.

Maar Terrifier 2 is minder realistisch dan deel één. Dawns scène bevat de ergste moord van Art de Clown. Dit komt door de bloederige effecten, maar vooral door het feit dat dit wel realistisch lijkt.

 

NieuwsFilm

meest populair