'Super Mario Bros'-acteur komt op voor Chris Pratt na 'waardeloze stem'-kritiek

'Super Mario Bros'-acteur komt op voor Chris Pratt na 'waardeloze stem'-kritiek

Khary Payton vindt de kritiek te ver gaan

Nog niet zo heel lang geleden verscheen de eerste Super Mario Bros-trailer. Hoewel deze er fantastisch uitziet, was er ook veel kritiek op hoofdrolspeler Chris Pratt, die de stem van Mario verzorgt. Nu komt een van zijn collega's voor hem op.

Mario is natuurlijk is van de meest iconische videospelpersonages aller tijden. Toen aangekondigd werd dat hij (wederom) een eigen film zou krijgen, genaamd The Super Mario Bros. Movie, waren de nodige fans in hun nopjes, al keken ze wel op van de casting.

Ontvangst
De meeste mensen hadden graag Charles Martinet als Mario gehoord. Hij sprak het personage in voor meer dan 150 projecten, maar studio Universal wilde toch liever gaan voor Pratt. Laatstgenoemde liet weten dat zijn Mario van een ongekend level zou zijn, maar fans waren behoorlijk teleurgesteld.

Toen de trailer uitkwam en we eindelijk de stem van Mario te horen kregen, leek het niet op de Mario die iedereen kent en lief heeft, maar gewoon op Pratt zelf. Ondanks het feit dat de animatie werd geprezen, kreeg de acteur dus veel kritiek. Khary Payton neemt het nu voor hem op.

Reactie
Payton zijn al te horen zijn als King Penguin in de film en werkte dus samen met Pratt. De acteur neemt het nu op voor zijn collega en vriend: "Online wordt vaak erg overdreven gereageerd. Ik vind het persoonlijk leuk dat hij er zijn eigen spin aan geeft".

"Het is een soort New York, Italiaans accent, een soort van neefje van 'The Sopranos'. Ik vind het persoonlijk goed gedaan en zie liever iets anders dan het 'It's a me, a Mario'."

NieuwsFilm

meest populair