Deze nieuwe Stephen King-verfilming belooft een van de beste te worden

Deze nieuwe Stephen King-verfilming belooft een van de beste te worden

Althans, als we acteur 'Top Gun: Maverick'-acteur Lewis Pullman mogen geloven.

Stephen King heeft al heel wat geliefde verhalen geschreven, waarvan er de nodige werden omgetoverd tot succesvolle films. Denk bijvoorbeeld maar The Shawshank Redemption, The Green Mile en The Shining. Nu lijkt het erop dat er weer een sterke verfilming aankomt.

Het gaat hier om zijn boek Salem's Lot, dat hij vele jaren geleden al heeft geschreven. Dit verhaal werd al eerder verfilmd maar er komt nu dus weer een nieuwe versie aan, waarin Lewis Pullman te zien zal zijn. Laatstgenoemde laat zich nu uit over het project.

Reactie
Zo zegt Pullman: "Remakes zijn spannend om te doen, maar ook best eng. Kijk naar 'Top Gun: Maverick', er staat best veel druk op je, want de verwachtingen zijn hoog. Het is lastig om er iets succesvols van te maken, maar ik vertrouw volledig in regisseur Gary Dauberman".

"Vanaf het begin heeft hij gezegd dat hij het boek eer aan wil doen. De eerste verfilming werd in tweeën gesplitst, aangezien het een behoorlijk dik boek is. Dit doet Gary niet, dus hij moet sommige delen eruit laten, maar geloof me wanneer ik zeg wanneer het in goede handen bij hem is".

Veelbelovend
Pullman vervolgt: "Gary is een gigantische King fan dus hij wil het niet verprutsen. Gary is een slimme gozer en heeft een oog voor details. Hij zal niet alleen maar gaan voor 'jump scares', maar voor iets visueels. Hij wil niet choqueren met enkele beelden, maar een verhaal creëren dat je bij zal blijven. Daar gaan we voor!"

Toch loopt het helaas niet helemaal vlekkeloos. De film zou normaal gesproken al vorig jaar zijn uitgekomen, maar dit mocht niet zo zijn. De verfilming liep een jaar vertraging op, maar werd opnieuw uitgesteld. Vooralsnog heeft studio Warner Bros. geen nieuwe datum geprikt.

NieuwsFilm

meest populair