Zangeres/actrice Cher (76) gespot met 40-jaar jongere vriend

Zangeres/actrice Cher (76) gespot met 40-jaar jongere vriend

Haar nieuwe vlam is jonger dan haar zonen.

Cher is niet langer vrijgezel. De beroemde zangers/actrice werd namelijk gespot met haar nieuwe vriend, al haalt ze voornamelijk het nieuws vanwege het grote leeftijdsverschil.

Cher, voornamelijk bekend als zangeres maar ook van films als Moonstruck (waarvoor ze zelfs een Oscar won) en Mamma Mia: Here We Go Again, is vandaag de dag alweer 76, maar haar nieuwe vriend, Alexander Edwards, is maar liefst 40 jaar jonger. Bekijk de foto's van het kersverse paar hier.

Foto
De twee werden gespot in West Hollywood, California, toen ze samen uit eten gingen. Hoewel er al een tijdje geruchten de ronde deden dat ze zouden daten, werd dit nu min of meer bevestigd toen de twee werden gespot terwijl ze elkaars handen vasthielden. Ook zoende de 36-jarige Edwards Cher op een gegeven moment.

Edwards werkt zelf ook in de muziekindustrie, namelijk voor het beroemde muzieklabel Def Jam Recordings. Hij is voornamelijk bekend vanwege zijn voormalige relatie met het model Amber Rose, met wie hij ook een 3-jarig zoontje heeft. Vorig jaar gingen de twee echter uit elkaar toen Edwards vreemd was gegaan.

Kinderen
Ook Cher heeft twee kinderen, die allebei ook flink wat ouder zijn dan Edwards. Het gaat hier om zoon Elijah Blue (46), wiens vader, Gregg Allman, overleed op 69-jarige leeftijd in 2017 aan kanker.

Haar andere zoon is Chaz Bono (53). Hij kwam voort uit Chers huwelijk met Sonny Bono, maar ook hij overleed op 62-jarige leeftijd tijdens een skiongeluk in 1998.

NieuwsFilm

meest populair