Cillian Murphy wil nu eindelijk beginnen aan '28 Days Later'-vervolg

Cillian Murphy wil nu eindelijk beginnen aan '28 Days Later'-vervolg

We wachten er al lang op, maar alle grote namen hebben interesse!

Cillian Murphy heeft al in heel wat grote films en series gespeeld, maar een van zijn bekendere werken is toch wel zonder twijfel de zombiefilm 28 Days Later. Tijdens een recent interview laat de acteur weten dat hij maar wat graag aan een sequel zou werken.

Murphy is de laatste jaren voornamelijk druk bezig met de uiterst populaire The Peaky Blinders-serie, maar hij maakt ook nog genoeg tijd vrij voor films. Nu heeft hij zijn zinnen gezet op een 28 Days Later-vervolg. Hier zegt hij nu het volgende over.

Zin in
"Elke keer weer wanneer ik Danny of Alex tegenkom heb ik het er weer met ze over. Ik heb de film zo'n vijf jaar geleden voor Halloween aan mijn kinderen laten zien en zij vonden hem echt geweldig. Dat vond ik persoonlijk weer fantastisch, want het is al een 20 jaar oude film maar hij is nog steeds top! Dus ja, een vervolg zie ik zeker zitten!"

Met Danny en Alex bedoelt Murphy natuurlijk regisseur Danny Boyle en schrijver Alex Garland. De samenwerking was een succes, want 28 Days Later kost maar 8 miljoen dollar om te maken maar bracht maar liefst 85 miljoen dollar op. Ook werd de film sterk onthaald, maar we wachten nog steeds op een vervolg.

Toch nog?
Garland, vandaag de dag een geliefde regisseur dankzij pareltjes als Ex Machina en Annihalation, liet al eerder weten dat hij een grandioos script klaar heeft liggen. Ook Boyle liet weten graag de draad op te willen pakken. Aangezien de drie grote namen zin hebben in meer komt het er misschien alsnog van!

NieuwsFilm

meest populair