De horrorfilm waar mensen van kotsen is ingediend voor de Oscar

De horrorfilm waar mensen van kotsen is ingediend voor de Oscar

Makers Terrifier 2 lachen zich suf

De afgelopen weken kwam de stevige horrorfilm Terrifier 2 flink in het nieuws. De film bevat bijzonder stevige beelden en dat deed mensen flauwvallen en kotsen in de bioscoopzaal.

Nu blijkt dat de film is ingediend bij de Academy Awards om kans te maken op een nominatie voor Beste film. De bekende website Bloody Disgusting was de producent van de film.

Het team achter de website vermaakt zich prima met het opsturen van de film naar de Academy. Onderstaande valt te lezen op Bloody Disgusting:

"Nee, het [een nominatie] zal nooit echt gebeuren. Ja, het is een enorme grap. Maar weet je wat? De gedachte dat leden van de Academy een extreem ondergewaardeerde horrorfilm moeten zien die ze anders als minderwaardig zouden beschouwen? Dat is gewoon een te hilarisch moment om te laten liggen."

Terrifier 2 is een groot succes
Terrifier 2 werd gemaakt voor slechts 250.000 dollar en wist tot op heden zo'n 8 miljoen dollar op te halen aan vooral de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's.

De engste film die ooit de Oscar voor Beste film won is The Silence of the Lambs uit 1992 van regisseur Jonathan Demme en met Anthony Hopkins en Jodie Foster.

NieuwsFilm

meest populair