Zoe Saldana weet waarom 'Star Trek 4' weer is uitgesteld

Zoe Saldana weet waarom 'Star Trek 4' weer is uitgesteld

Star Trek 4 is op zoek naar een nieuwe regisseur

De nieuwe Star Trek heeft een aardige vertraging opgelopen en actrice Zoe Saldaña legt uit waarom het zo lang duurt.

Saldaña speelt de rol van Nyota Uhura in de Star Trek filmseries (vroeger gespeeld door Nichelle Nichols).

Star Trek 4 zou eerst verschijnen in december 2023, maar in september werd er aangegeven dat de verschijningsdatum vertraging oploopt. Dit komt omdat de regisseur van Star Trek 4, Matt Shakman, de Star Trek-franchise verliet voor Marvels Fantastic Four.

Terugkerende castleden
Na veel speculaties over nieuwe castleden voor de film heeft JJ Abrams, de producent van Star Trek, aangegeven dat de castleden van de eerdere films terugkeren. Saldaña vult dit aan door tijdens een podcast te vertellen wie er terugkeert. Zo benoemde ze Chris Pine, Zachary Quinto en Karl Urban.

Podcast interview
Tijdens de podcast zei Saldaña het volgende: "We hadden contact met JJ en we probeerden te bekijken of we de afgelopen herfst hadden kunnen starten. Ik denk niet dat het mogelijk is. Ik heb het idee dat het met de agenda's te maken had, maar we slaagden er niet in om de hele cast bij elkaar te krijgen. Ik weet wel dat we op dezelfde lijn zitten. We zouden niets liever willen dan terugkeren."

Momenteel is Paramount Pictures nog op zoek naar een nieuwe regisseur en is er nog geen nieuwe verschijningsdatum aangegeven.



NieuwsFilm

meest populair