Deze spannende film staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Deze spannende film staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Enola Holmes 2 meteen goed bekeken.

Een paar dagen geleden debuteerde de Nederlandse misdaadfilm The Takeover op Netflix en die film pakte in een klap de koppositie in de Netflix Top 10 af van de Duitse oorlogsfilms Im Westen Nichts Neues die ook in een keer bovenaan de lijst kwam te staan.

Nu is het de spannende familiefilm Enola Holmes 2 die in een keer bovenaan de Netflix Top 10 staat. De film komt van regisseur Harry Bradbeer en heeft rollen voor namen als Millie Bobby Brown en Henry Cavill.

Sterk ontvangst voor Enola Holmes 2
De ontvangst is net als bij het eerste deel sterk met 92 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook het publiek is tevreden gezien de 84 procent als Audience Score.

Voortbordurend op zijn voorganger met onstuimig vermakelijke flair, lost Enola Holmes 2 het mysterie op van hoe je een bevredigend vervolg kunt maken," is de critics consensus.

Wil je Enola Homes 2 gaan kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


In het tweede deel neemt Enola haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van haar broer Sherlock.

NieuwsFilm

meest populair