Salma Hayek met erg opzichtig decolleté op Insta-foto's

Salma Hayek met erg opzichtig decolleté op Insta-foto's

De topactrice steelt weer eens het oog van de camera.

De Hollywood-actrice Salma Hayek zagen we dit jaar nog niet in actie in een bioscoopfilm. Volgens de IMDb was ze alleen te zien als Goddess Hera in de commercial BMW: Zeus & Hera met ook Arnold Schwarzenegger als Thunder Zeus.

Toch horen we komende periode nog iets van haar. Ze spreekt namelijk de stem in van Kitty Softpaws in het langverwachte Puss in Boots: The Last Wish, te verschijnen in december dit jaar.

Volgend jaar heeft ze een opvallende rol in Magic Mike's Last Dance, naast Channing Tatum die voor de laatste keer terugkeert als Mike Lane. Ook gaat ze aan de slag met de film Without Blood, een volgende film van regisseur Angelina Jolie en met ook Demián Bichir en Alfredo Herrera.

Opvallend jurkje op Instagram
Nu zien we de Mexicaanse in een wel erg opvallend jurkje op een reeks Insta-foto's. Of haar voorgevel nu haar handelsmerk is of niet; ze vallen weer behoorlijk op in het wat loshangende jurkje.

"Bedankt Alessandro Michele voor mijn mooie jurk en handschoenen. Een zeer passend kunstwerk voor het Gucci LACMA Art + Film Gala," luidt het bijschrift.


De 56-jarige Salma Hayek in haar jurkje zien? Check de zes foto's dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair