Angelina Jolie speelde bijna deze nieuwe schurk in Spider-Man film

Angelina Jolie speelde bijna deze nieuwe schurk in Spider-Man film

Sam Raimi had grote plannen voor zijn vierde deel.

Angelina Jolie is natuurlijk al decennia lang een van de bekendste actrices in Hollywood. Niet zo heel gek dus, dat de actrice het MCU kwam versterken. Zo was ze te zien in Eternals als een superheldin, maar vele jaren eerder speelde ze al bijna een Marvel-schurk.

Het gaat hier om Sam Raimi's Spider-Man-trilogie. Zijn eerste drie films werden sterk onthaald, waardoor de regisseur al plannen had gemaakt voor een vierde deel. Hier kwam het helaas nooit van. Als hij dit deel wel had mogen maken, dan zou niemand minder dan Jolie een van de grote schurken gespeeld hebben.

Originele schurk
Raimi wilde Jolie in de huid laten kruipen van Vulture's dochter. Vulture is natuurlijk een bekende villain in de wereld van Spider-Man, maar zijn dochter bestaat niet in de stripboeken. Raimi zou dit personage dus enkel en alleen bedacht hebben voor zijn film.

Sean O'Connell bracht recentelijk het Spider-Man boek uit genaamd With Great Power, waarin hij verklapt dat Raimi al meerdere gesprekken had gehad met Jolie. Het plan was om haar na de dood van haar vader, Adrian Toomes, in Vultress te veranderen. Niet alleen zou zij een krachtige schurk zijn, ook zou ze steenrijk zijn en proberen the Daily Bugle over te nemen.

Vrijheid
Blijkbaar vond Raimi het niet alleen leuk om zelf een personage te bedenken, het zou hem ook meer vrijheid geven zonder rekening te hoeven houden met hoe het er in de stripboeken aan toegaat. Het vierde deel werd echter gecanceld en vanwege alle andere succesvolle Spider-Man die volgden liet Raimi al eerder weten geen interesse meer te hebben in het maken van een nieuw vervolg.

NieuwsFilm

meest populair