Jean-Claude Van Damme terug in keiharde bioscoopfilm 'Darkness of Man'

Jean-Claude Van Damme terug in keiharde bioscoopfilm 'Darkness of Man'

Meer actie van de Belgische legende.

Jean-Claude Van Damme doet het al een tijdje wat rustiger aan. De Belgische acteur was altijd behoorlijk veel te zien in actiefilms, maar is nu ook alweer 62. Toch gaat hij weer een ouderwets potje knokken in een nieuwe film, genaamd Darkness of Man.

'Muscles from Brussels' heeft namelijk getekend voor de hoofdrol in de nieuwe film van regisseur James Cullen Bressack, o.a. bekend van andere actiefilms als Fortress en Hot Seat.

Verhaal
Van Damme kruipt in de huid van Russell Hatch, een Interpol-agent die de rol van vaderfiguur op zich neemt voor Jayden, de zoon van een informant die tijdens een misgelopen missie om het leven kwam. Daar blijft het echter niet bij. Jaren later komen ook criminelen achter Jayden zelf aan, maar hier wil Hatch een stokje voor steken.

Zo beschermt Hatch Jayden en zijn familie voor deze moordenaars, die in de eerste instantie denken dat Hatch niet veel van een bedreiging vormt. Niks blijkt minder waar, aangezien Hatch bereid is iedereen uit de weg te ruimen en voor eens en altijd een einde te maken aan deze criminele bende met verborgen agenda's en snode bedoelingen.

Wanneer
De film zal opgenomen worden in Los Angeles begin 2023. Van Damme kan in ieder geval niet wachten om ermee te beginnen: "Ik werk hier al een tijdje aan met James. Het is voor ons allebei een passie project. We kijken er beiden gigantisch naar uit en hopelijk zal iedereen er even veel van kunnen genieten als James en ik!"

NieuwsFilm

meest populair