Prachtige trailer van Guillermo Del Toro's ijzersterk onthaalde 'Pinocchio'

De Mexicaanse regisseur lijkt het véél beter te gaan doen dan Disney!

Wouter Drummen 10 november 2022 13:35 in Video
Guillermo Del Toro heeft ons al heel wat pareltjes gebracht en zo te zien kunnen we binnenkort weer genieten van een nieuw prachtig verhaal van de geliefde regisseur. Volgende maand verschijnt namelijk zijn stop-motion animatiefilm Pinocchio op Netflix, waar nu weer een nieuwe trailer van verschenen is.

Eerlijk is eerlijk, de beelden zich er prachtig uit. We kennen allemaal het verhaal van Pinocchio, maar de met een Oscar bekroonde Del Toro liet al eerder weten dat hij zijn eigen donkere twist aan het verhaal zou geven. Bekijk hieronder de nieuwe trailer!Disney vs. Del Toro
Eerder dit jaar kwam Disney nog met een nieuwe Pinocchio-film. Ondanks het feit dat een van de hoofdrollen is weggelegd voor Tom Hanks werd de film behoorlijk slap onthaald en scoorde deze ook niet al te best. Op Rotten Tomatoes staat deze remake op een behoorlijke 'rotten' 27% van filmcritici en 29% van het publiek. Del Toro scoort met zijn Pinocchio echter op dit moment een perfecte 100%!

Niet alleen is te danken aan het feit dat Del Toro's films altijd visuele pareltjes zijn, de Mexicaanse regisseur stopt het houten mannetje in een nieuw jasje, waardoor zijn verhaal fris aanvoelt. Zijn Pinocchio wordt ingesproken door nieuwkomer Gregory Mann, maar er zijn ook genoeg grote namen als Ewan McGregor, Ron Perlman, Cate Blanchett, Tilda Swinton én Christoph Waltz, om er maar een paar op te noemen.

Pinocchio zal vanaf 9 december op Netflix te zien zijn!

NieuwsFilm