Dave Bautista: "Daniel Craig was héél anders tijdens 'Glass Onion' dan 'Spectre'"

Dave Bautista: "Daniel Craig was héél anders tijdens 'Glass Onion' dan 'Spectre'"

De hoofdrolspeler kan nu eindelijk genieten!

Daniel Craigs avontuur als James Bond zit erop. De acteur was een laatste keer te zien als 007 in No Time to Die, maar dat betekent niet dat hij nu stil zit. Zo zal hij binnenkort weer opduiken in het Knives Out-vervolg Glass Onion, waar Dave Bautista zich nu over uitlaat.

Bautista was namelijk ook al te zien in de James Bond-film Spectre, waarin hij het als schurk Hinx opnam tegen 007. Nu spelen de twee acteurs dus weer samen in een film, maar volgens Bautista is het nu een hele andere Craig.

Druk
Heel erg gek is dit niet. Craig liet al meerdere malen weten dat de druk om 007 te spelen gigantisch was. Zo dacht hij er op gegeven moment zelfs aan eerder te stoppen met zijn avontuur als Bond, aangezien hij er geen plezier meer aan beleefde. Dit herkent Bautista.

Tijdens een recent interview laat de spierbundel zich erover uit: "Het was lastig voor hem tijdens de 'James Bond'-opnames. Je zag het aan alles. Hij was gewoon niet gelukkig, maar nu, tijdens 'Glass Onion', is het echt het tegenovergestelde!"

Geluk
Zo vervolgt Bautista: "Het was zo gezellig met Daniel. Hij was grappig, altijd aan het lachen en in voor een praatje. Tijdens 'Spectre' ging het er anders aan toe. Hij hiel zich stil en deed zijn eigen ding. Nu waren we de hele tijd samen, lol aan het trappen. Ik heb hem beter kunnen leren kennen en dat was echt fantastisch".

Goed nieuws voor Craig maar ook zijn fans. De acteur liet al eerder weten te genieten van de Knives Out-avonturen. Regisseur Rian Johnson zei ook al dat zolang ze plezier beleven met het maken van deze films ze dan nog wel even doorgaan. Hoewel het tweede deel nog moet verschijnen, is het al zeker dat er op z'n minst nog een derde film komt.

NieuwsFilm

meest populair