Henry Cavill over zijn Sherlock in en na 'Enola Holmes 2'

Henry Cavill over zijn Sherlock in en na 'Enola Holmes 2'

Enola Holmes 2 is nu te zien op Netflix.

Henry Cavill, ook bekend als Superman, speelt in Enola Holmes de rol van Sherlock Holmes. Terwijl Millie Bobby Brown de hoofdrol speelt, zijn fans erg gesteld op Sherlock Holmes.

Let op: Spoilers!

Hoewel het einde van Enola Holmes 2 hint naar een derde deel, zijn er ook geruchten over een spin-off van de broer van Enola, Sherlock Holmes. Dit heeft te maken met dokter Watson die aan het einde van de film voor de deur van Sherlock staat. Enola heeft hem daar naar toe gewezen.

Hoewel iedereen het ziet zitten, heeft Cavill eerder in een interview al aangegeven dat hij momenteel te druk is voor een spin-off. Wel geeft hij aan dat hij zijn best blijft doen om zijn personages zo goed mogelijk te portretteren.

Een uitdagende tekst voor Cavill
In een ander interview vertelt Cavill over de grappige ervaring die hij heeft meekregen in het filmen van Enola Holmes 1 en 2. "Soms is de dialoog lastig, omdat je niet achterover kan leunen en het ontspannend kan vertellen. Het moet worden afgevuurd, terwijl het ook emoties moet hebben en de gedachte gang moet goed worden overgebracht."

Hoe lastig Cavill het soms ook vindt, hij probeert zijn personage zo neer te zetten dat hij de hoofdrolspeler zo goed mogelijk kan ondersteunen. Wat betreft de rol van Cavill in Enola Holmes: hij kwam minder vaak voor dan in het vervolg. In deel twee heeft Cavill een grotere rol gekregen.

"Het is leuk om grote delen met dialoog te hebben, maar het punt van mijn personage is om Enola te ondersteunen. Dus zolang ik dat een beetje goed doe en ik haar personage steun, denk ik dat dit een uitdaging blijft."

 


NieuwsFilm

meest populair