Marvel-fans zijn door het dolle heen vanwege dit Tom Holland Spider-Man-gerucht

Marvel-fans zijn door het dolle heen vanwege dit Tom Holland Spider-Man-gerucht

Of het klopt is nog maar de vraag.

Tom Holland is een van de geliefdste MCU-sterren, maar het is vooralsnog onduidelijk of hij opnieuw terugkeert als Spider-Man. Nu er nieuwe details over zijn contract naar buiten komen zijn fans echter in rep en roer.

Holland was al te zien in meerdere Marvel-films. Zijn laatste avontuur was No Way Home, al is het einde zo in elkaar gezet dat je niet zeker weet of hij nog eens te zien zal zijn als de wereldberoemde superheld. Hij zei zelf het ook niet te weten. Jacob Batalon en Zendaya delen die mening en denken dat het hier misschien wel eens bij blijft.

Contract
Er schijnt echter wat goed nieuws te zijn. Er is een gerucht dat de laatste paar dagen de ronde doet, en dat is dat er de nodige gesprekken zijn geweest tussen Marvel en Holland. Zo schijnt het dat ze tot een overeenkomst zijn gekomen en dat de acteur zelfs een nieuwe deal heeft getekend. Er is echter nog geen officiële bevestiging, maar veel fans zijn nu al enorm opgelucht.

Zo schijnt het dat de acteur terugkeert als Spider-Man, niet alleen voor een nieuw solo-avontuur, maar ook voor Daredevil: Born Again (dit is ook wel te begrijpen, aangezien hij Matt Murdock ontmoet in No Way Home) maar ook in de nieuwe Avengers-films!

Nog niet zeker
Sommige fans zijn dus al dolblij, terwijl anderen zeggen nog even geduldig te zijn en dat we eerst maar eens even een officiële verklaring moeten afwachten. Holland kennende praat hij maar wat graag zijn mond voorbij. De jonge acteur staat erom bekend Marvel-geheimen te verklappen, dus wie weet krijgen we binnenkort al wat te horen!

NieuwsFilm

meest populair