Netflix deelt 'hete trailer' van hun nieuwe erotische film

Netflix deelt 'hete trailer' van hun nieuwe erotische film

De streaminggigant denkt flink te kunnen scoren met de verfilming van het controversiële boek.

In 1928 schreef de wereldberoemde D.H. Lawrence zijn allerlaatste boek, genaamd Lady Chatterley's Lover. Het werk veroorzaakte onmiddellijk een schandaal, door de expliciet beschreven seks tussen een aristocratische vrouw en een arbeider. Netflix denkt hier echter mee te kunnen scoren en komt nu met een verfilming van het controversiële boek.

Het boek mocht in 1928 niet eens uitgegeven worden, aangezien er teveel seks in zat. Ook komen er teveel grove woorden in voor. Pas in 1960 werd Lady Chatterley's Lover voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk uitgegeven. Nu komt er er dus ook een film en de eerste beelden staan zelfs al online!

Trailer
Het is niet zo heel erg gek dat de streaminggigant hier een film van maakt. Netflix heeft al vaker flink weten 'te scoren' met erotieke films als o.a. Fifty Shades of Grey, 365 Days en Unfaithful. De streamingdienst hoopt nu deze trend voort te kunnen zetten. Ze gingen dan ook voor twee bekende namen voor de hoofdrollen.

Lady Chatterley wordt gespeeld door Emma Corrin. Zij speelde al eerder in de zeer succesvolle Netflix-serie The Crown. Haar liefdesinteresse wordt gespeeld door Jack O'Connell. Ook hij wist al hoge ogen te gooien in een serie van de streamingdienst, namelijk Godless.

Bekijk de trailer hieronder!



Verhaal
Connie wordt een heuse dame wanneer ze met Sir Clifford Chatterley trouwt, maar wanneer hij gewond thuis komt van de Eerste Wereldoorlog is hun relatie nooit meer hetzelfde. Het helpt dan ook niet mee dat ze valt voor de jachtopziener Oliver. Al snel worden er roddels verspreid in het dorp, waardoor Connie een keuze moet gaan maken.

De film zal vanaf begin december al op Netflix te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair