Megan Fox verklaart 'zichtbaar schaamhaar' op Insta-foto

Megan Fox verklaart 'zichtbaar schaamhaar' op Insta-foto

Volgens de actrice gaat het om iets totaal anders.

Megan Fox heeft een flinke sneer uitgedeeld aan iemand op Instagram die een tatoeage van haar ex-man Brian Austin Green aanzag voor een bos schaamhaar. De Jennifer's Body-actrice kent daarbij geen genade.

De trol reageerde op foto's die Fox had geplaatst van haar Halloweenkostuum. De actrice was verkleed als Zelda uit de populaire Legend Of Zelda-games. Haar verloofde Machine Gun Kelly ging als Link, de held uit die spelletjes.



Bikinilijn
De gemene 'fan' dacht dat een deel van een ongeschoren bikinilijn van Fox zichtbaar was en kon het niet laten om daar even wat van te zeggen in de reacties.

"Dan ben je nog zo rijk en heb je alsnog geen geld voor een scheerapparaat. Ik heb haar bij dezen geschrapt van mijn lijst van vrouwen die ik graag een keer wil doen", schrijft de vrouwonvriendelijke droeftoeter bij de foto.

Die reactie is ook onder de aandacht gekomen bij Fox zelf. Zij besloot dan ook in de digitale pen te klimmen en eens stevig te reageren.

"Ik denk dat je abusievelijk verwijst naar mijn tattoo? Geloof me, ik zit er ontzettend mee dat ik nu niet meer op je lijstje sta", sneert Fox scherp terug. "Ik hoopte zo dat je m'n vrouwtje zou worden".

NieuwsFilm

meest populair