De nieuwe film 'Aang Avatar' onverwacht aangekondigd

De nieuwe film 'Aang Avatar' onverwacht aangekondigd

De nieuwe animatiefilm komt in 2025.

Vorig jaar werd er aangegeven door Nickelodeon dat er een nieuwe studio is opgericht. Deze studio van Nickelodeon heet Avatar Studios en zojuist heeft Avatar Studios aangekondigd dat er verschijningsdatum is van de eerste animatiefilm.

Avatar Studios is onder de leiding van Michael DiMartino en Bryan Konietzko. Zij zijn tevens ook de bedenkers van Avatar: The Last Airbender.

Animatiefilm of Netflix-serie
DiMartino en Konietzko waren eerst betrokken bij de live-action serie van Avatar van Netflix, maar door meningsverschillen over het verhaal zijn ze vertrokken.

De nieuwe animatiefilm over Aang verschijnt op 10 oktober 2025. Waar de film precies over gaat, is nog niet bekend. Wat er wel bekend is, is de regisseur. Lauren Montgomery, die eerder ook aan de originele serie werkt, werkt mee aan de animatiefilm als regisseur.

Meer projecten voor Avatar
Momenteel zijn er nog twee andere films in de maak bij Avatar Studios, maar ook daar is verder nog geen informatie over. Tijdens de oprichting van Avatar Studios werd er al verteld dat de makers genoeg kanten op kunnen gaan om nieuwe verhalen te creëren in de wereld van Avatar.


 

NieuwsFilm

meest populair