Netflix verwijderalarm: kijk deze 3 topfilms voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze 3 topfilms voordat ze verdwijnen

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Voornamelijk series zullen van Netflix gehaald worden, maar ook enkele sterke films zullen over enkele dagen tijd niet langer te zien zijn. Dit zijn de volgende titels.

1: The Bourne Identity
In 2002 wist regisseur Doug Liman hoge ogen te gooien met de eerste Bourne-film. De hoofdrol is weggelegd voor Matt Damon, die in de huid kruipt van Jason Bourne.

Hij lijdt aan geheugenverlies en kan zich enkel en alleen herinneren dat hij uit de Middellandse Zee gevist is met zijn lichaam vol kogelgaten. Hij probeert achter zijn identiteit te komen, maar dit zorgt voor veel problemen en de nodige donkere geheimen zullen ontrafeld worden. Deze film werd zo goed onthaald dat Liman er een heuse franchise van heeft gemaakt.



2: Pitch Perfect
Ook Jason Moore wist te verassen met zijn Pitch Perfect-film en mocht meerdere vervolgen maken. Het is echter een heel ander genre. Het verhaal gaat over twee concurrerende a capella zanggroepen, de Divisi (allemaal meisjes) en de Treblemakers (allemaal jongens), die 'de strijd' aangaan voor de International Championship of Collegiate A Cappela.

Dit verloopt echter niet allemaal geheel vlekkeloos. De Divisi leider Aubrey probeert wanhopig de groep bijeen te houden, zangeres Chloe heeft stemproblemen en nieuwkomer Beca heeft goede ideeën maar wordt niet geaccepteerd. Het helpt dan ook niet dat zij verliefd wordt op Jesse, eveneens een nieuw lid, maar dan wel van de 'aartsvijanden' Treblemakers.



3: Safe House
Net zoals de eerste film in dit lijstje is Safe House ook een sterke actiefilm. Hollywood-legende Denzel Washington speelt Tobin Frost, een CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij eindelijk in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in een Safe House van 'rookie' Matt Weston (Ryan Reynolds).

De levensgevaarlijke Frost is nog maar nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Westen weet op het nippertje met Frost te ontsnappen, maar worden achtervolgd door talloze meedogenloze huurmoordenaars. Tijdens hun reis probeert Weston erachter te komen wie er nu eigenlijk achter het complot zit...



NieuwsFilm

meest populair