Deze nieuwe oorlogsfilm lijkt een echte aanrader

Deze nieuwe oorlogsfilm lijkt een echte aanrader

Binnenkort zie je Devotion in de bioscoop.

Acteur Jonathan Majors werkt hard aan zijn carrière in Hollywood. Zo zagen we hem nog redelijk recent in de series Loki en Lovecraft Country en de film Da 5 Bloods.

Binnenkort zien we hem opduiken in de oorlogsfilm Devotion en deze blijkt redelijk sterk te worden ontvangen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film namelijk op een prima 85 procent na 26 recensies, met 7.10/10 als gemiddelde beoordeling.

Opwindend oorlogsdrama
"Devotion, een opvallend moment in de geschiedenis en een opwindend oorlogsdrama, vertelt op respectvolle wijze het dwingende verhaal van Brown voor een nieuwe generatie," schrijft Robert Daniels van RogerEbert.com.

"Stevig, zij het onopvallend, leunt [de film] op de uitvoeringen van Majors en Powell, twee buitengewoon charmante mannen die verlamd zijn door rechttoe rechtaan materiaal," vindt Charles Bramesco van Guardian.

Intense gevechtsscènes
"Het acteerwerk, met name dat van Majors en Jackson, de intense gevechtsscènes, de chemie tussen Majors en Powell en de emotionele momenten maken het de moeite waard," concludeert Aramide Tinubu van Shadow and Act.

"Luchtscènes, familiedrama en scènes met vliegdekschepen zijn allemaal goed gedaan... [Maar] kijkers moeten de bioscoop verlaten met het gevoel geïnspireerd te zijn door de dappere daden van Jesse Brown. Maar vanwege de blunders van het script is dat misschien niet het geval," voegt Dwight Brown van DwightBrownInk.com toe.

Devotion is vanaf 30 november in de Nederlandse bioscopen te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair