Deze acteur boycot Disneyland als hij Beast niet in het MCU mag spelen

Deze acteur boycot Disneyland als hij Beast niet in het MCU mag spelen

Kelsey Grammer geeft het 'Huis van de Muis' een 'ultimatum'.

Enige tijd geleden werd Fox overgenomen door Disney, waardoor het 'Huis van de Muis' nu beschikt over de X-Men-rechten. Langzaam maar zeker zullen zij opduiken in het MCU. Een acteur hoopt in ieder geval dat hij weer wordt gevraagd voor de rol die hij al eerder speelde.

Het gaat hier om Kelsey Grammer. De acteur speelde al eerder het bekende X-Men-personage Beast al wil dit maar wat graag opnieuw doen. Als Disney hem echter niet terugvraagt, zal hij ze 'boycotten'.

Interview
Tijdens een recent gesprek liet Grammer zich erover uit en zei hij het volgende: "Als ik niet opnieuw wordt gevraagd voor Beast, dan ga ik nooit meer naar Disneyland. Ik zou het geweldig vinden als ze me opnieuw vragen, want ik wil maar wat graag terugkeren!"

De vraag is echter of Disney hier ook interesse in heeft. Hoewel Hugh Jackman wederom in de huid mag kruipen van Wolverine, is hij natuurlijk een veel grotere naam. Bovendien zal Disney hoogstwaarschijnlijk gaan voor jongere acteurs, aangezien er wordt gesproken over meerdere films. Grammer is alweer 67, dus misschien dat Disney eerder voor zijn jongere opvolger, Nicolas Hoult gaat, of voor een nieuwe naam.

Wat te verwachten
Vooralsnog is het onduidelijk wat er precies gaat gebeuren met de X-Men en wie wel en niet zal terugkeren. Jackman zal dus op z'n minst nog een keer te zien zijn in Deadpool 3 en ook Patrick Stewart dook op in Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Misschien maakt Grammer dus wel nog een kans, maar tijd zal het zeggen. Als Disney voor iemand anders gaat, raken ze dus wel een Disneyland-klant kwijt...

NieuwsFilm

meest populair