Nieuwe film Ryan Reynolds zeer wisselend ontvangen door publiek en critici

Nieuwe film Ryan Reynolds zeer wisselend ontvangen door publiek en critici

Groot verschil in enthousiasme tussen filmcritici en de gewone bioscoopgangers.

Recentelijk verscheen er nog een artikel op FilmTotaal over Ryan Reynolds nieuwste film, Spirited. Op Rotten Tomatoes werd de film wisselvallig onthaald door filmcritici, maar de 'gewone bioscoopgangers' vinden de kerstfilm wel een echte topper!

Enkele dagen geleden stond de film op 61%, maar dat is nu toch wel iets meer geworden. Nu is de 'tomatometer' 67%, dankzij de 28 'fresh' en de 14 'rotten' recensies. Deze kun je hier bekijken.

Het 'gewone' publiek
Het cijfer dat het publiek geeft is echter véél hoger. Op dit moment scoort Reynolds met de audience score namelijk een perfecte 100%! Deze recensies staan hier.

Het komt wel vaker voor op Rotten Tomatoes dat filmcritici een bepaalde film een veel lager punt geven dan de bioscoopgangers. Denk bijvoorbeeld maar aan Black Adam (een rotten score van 40% tegenover een prachtige 89%) of Venom (30% tegenover 80%). Soms is het echter ook precies het tegenoverstelde, zoals met o.a. Sausage Party (het filmcritici punt staat op een mooie 82%, maar het publiek geeft de film maar 50%).

Spirited
Spirted, waarin er ook een hoofdrol is weggelegd voor Will Ferrell, is gebaseerd op het welbekende verhaal van A Christmas Carol. De film zal echter niet de focus leggen op Scrooge, maar juist op de Ghost of Christmas Present. Het verhaal volgt de geest tijdens zijn jaarlijkse taak om een donkere ziel te hervormen tijdens kerst. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair