Deze film vindt Quentin Tarantino zijn beste

Deze film vindt Quentin Tarantino zijn beste

De regisseur is ervan overtuigd.

Maar weinigen zullen zeggen dat Quentin Tarantino slechte films heeft gemaakt. Geen van zijn films is namelijk echt geflopt en ze kregen allemaal positieve reacties, en iedereen zal zijn favoriet hebben. Maar welke van zijn films vindt Tarantino zelf zijn beste?

Voor de promotie van zijn boek Cinema Speculation was QT aanwezig tijdens de The Howard Stern Show. Stern startte het gesprek met de vraag welke van zijn films Tarantino het beste vindt.

"Jarenlang hebben mensen me dat soort dingen gevraagd," was Tarantino's eerste reactie op de vraag. "En ik antwoordde dan iets van 'Oh, het zijn allemaal mijn kinderen.'"

Once Upon a Time in Hollywood
Maar de regisseur gaf vervolgens ook een keer echt antwoord: "Ik denk echt dat Once Upon a Time in Hollywood mijn beste film is."


Tarantino's Death Proof en The Hateful Eight worden gezien als zijn minste films, maar verder is er vaak maar moeilijk een echte favoriet te kiezen door zijn fans.

Met het kiezen van Once Upon a Time in Hollywood uit 2019 als zijn favoriet, staan films als Pulp Fiction, Kill Bill en Inglourious Basterds dus wat lager op Tarantino's lijstje met zijn eigen films.



NieuwsFilm

meest populair