Netflix onthult trailer 'A Man of Action' over grote bankoplichting

De nieuwe thriller komt al over twee weken uit.

Netflix heeft een trailer gedeeld van A Man of Action, een nieuwe Spaanse thriller over een anarchist die zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie richt op een van 's werelds grootste banken.

De film is losjes gebaseerd op het leven van Lucio Urtubia. Hij begon als een bescheiden metselaar, maar groeide uit tot een legendarische bankrover die een hoofdrol speelde in een van de meest opvallende economische gebeurtenissen van de afgelopen eeuw.

Legendarische operatie
Lucio's legendarische operatie in Parijs, waarbij hij enorm veel geld verdiende door reischeques te vervalsen, zorgt ervoor dat hij in het vizier terechtkomt van de grootste bank in Amerika. Kiest Lucio voor de veilige weg of gaat hij gewoon door met zijn wetteloze bestaan?

De hoofdrol wordt gespeeld door Juan José Ballesta en de rest van de cast bestaat uit o.a. Luis Callejo, Liah O'Prey, Miki Esparbé, Alexandre Blazy, Ben Temple, Ana Polvorosa en Fred Tatien. De regie staat op naam van Javier Ruiz Caldera en het scenario werd geschreven door Patxi Amezcua.


De film, die in Nederland gewoon de Spaanse titel Un Hombre de Acción krijgt, is vanaf 30 november te zien op Netflix. Hieronder vind je ook nog de poster.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair