Eerste recensies 'Babylon' met topcast: geweldig maar ook rampzalig

Eerste recensies 'Babylon' met topcast: geweldig maar ook rampzalig

Weet Damien Chazelle nu wel of niet te overtuigen?

Regisseur Damien Chazelle wist op jonge leeftijd hoge ogen te gooien met de geweldige Whiplash. Zijn volgende film, La La Land, was ook een groot succes. Niet zo heel gek dus, dat veel filmfanaten met smart uitkijken naar zijn nieuwe project, genaamd Babylon. De eerste recensies staan nu online!

Chazelle wist voor Babylon wederom een geweldige cast te verzamelen. Margot Robbie speelt de hoofdrol, maar ook de andere namen mogen er zijn. Zo duiken o.a. ook Brad Pitt en Diego Calva in de film op.

Verhaal
Chazelle is niet alleen de regisseur, ook heeft hij zelf het verhaal geschreven. Babylon speelt zich af in het Los Angeles van de jaren '20 en gaat over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood. De trailer verscheen enige tijd geleden en werd sterk onthaald, maar hoe zit het met de film zelf?

De eerste reacties zijn namelijk behoorlijk wisselvallig. Zo vinden sommige mensen de film geweldig en worden voornamelijk Robbie en Calva geprezen voor hun acteerwerk. Andere hoogtepunten zijn de kostuums en is er duidelijk veel tijd en energie in het project gestoken.

Andere filmfanaten vinden Babylon juist weer een rommeltje. De film krijgt namelijk eveneens kritiek, aangezien meerdere personages niet echt veel diepgang hebben. Ook lijkt Babylon volgens sommigen meer op een 'uit de hand gelopen drugsfeestje'. Bekijk enkele reacties hieronder.

Positief







Negatief







NieuwsFilm

meest populair