Andrew Garfield voelt zich gefrustreerd dat het nooit kwam van 'Amazing Spider-Man 3'

Andrew Garfield voelt zich gefrustreerd dat het nooit kwam van 'Amazing Spider-Man 3'

Misschien ooit nog?

Veel MCU-fans waren dolblij met Spider-Man: No Way Home. Hoewel Tom Holland al een lange tijd Spider-Man speelt, doken ook zijn voorgangers, Tobey Maguire en Andrew Garfield, in de blockbuster op. Vooral de prestatie van laatstgenoemde werd goed onthaald. Hij laat zich nu over zijn Spider-Man avonturen uit.

De nodige Spider-Man-fans willen maar wat graag dat Garfield weer meer te doen krijgt, nu het multiverse in het MCU bestaat. Het is echter een lastige situatie wat betreft de Marvel en Sony deal (waar deze Spider-Man producent totaal geen fan van is).

Toekomst
Sony probeerde het zelf met The Amazing Spider-Man-films. Ondanks het feit dat de films het goed deden aan de box-office, was de studio niet tevreden en werd de stekker er al uitgetrokken na het tweede deel.

Hoewel Garfield zelf graag terug zou keren, of het nu gaat om een Marvel of Sony-film, acht hij die kans helaas klein. De acteur zei er tijdens een recent interview het volgende over.

Verwachtingen
"Ik verwacht niet dat ik meer te doen krijg" begint Garfield. "Ik sta er zeker open voor, maar het is een raar gevoel. Het voelt alsof ik mijn verhaal nooit heb kunnen afmaken. Je kan het vergelijken met een relatie, waar je een punt achter zet. Op het moment dat je je na je breuk beter begint te voelen en je weer wat vrijer wordt, krijg je een telefoontje van je ex die je vraagt hoe het gaat".

Gek is het niet dat de acteur zich zo voelt. Op het einde van de tweede Amazing Spider-Man-film sterft Gwen Stacy (Emma Stone) in zijn armen, waardoor zijn Peter Parker getraumatiseerd achterblijft. Normaalgesproken zou er dus een derde deel zijn geweest, maar het mocht niet zo zijn. Misschien dat het er alsnog van komt, zo niet, dan moeten we ons tevreden stellen met zijn prestatie in No Way Home.

NieuwsFilm

meest populair