De hete Insta-foto's van Jennifer Lopez laten Ben Affleck koud

De hete Insta-foto's van Jennifer Lopez laten Ben Affleck koud

Het is mensen opgevallen dat hij haar niet volgt.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn zeker een van de grootste en bekendste 'powerkoppels' in Hollywood. De twee hadden vroeger al een relatie, maar gingen uit elkaar. Nu zijn de beroemdheden toch weer bij elkaar en gelukkiger dan ooit tevoren.

Affleck en Lopez leerden elkaar kennen op de set van Gigli in 2002. Al snel sloegen de vonken over en werden ze een koppeltje. Datzelfde jaar vroeg Affleck de wereldberoemde zangeres ten huwelijk. Ze zouden trouwen in 2003, maar zagen hier toch op het laatste moment vanaf. In 2004 besloten ze zelfs uit elkaar te gaan.

Druk
Een van de voornaamste redenen hiervoor was alle aandacht die ze kregen. Ondanks het feit dat de twee bekendheden wel gewend zijn aan hun sterrenstatus werd het ze allemaal teveel. Ze gingen uit elkaar, maar kregen vorig jaar opnieuw een relatie. Eerder dit jaar trouwden ze wel.

Affleck en Lopez, ook wel Bennifer genoemd door de nodige fans, weten nu beter met alle aandacht om te gaan. Sterker nog, Lopez maakt hier ook gebruik van om reclame te maken voor de nodige producten (waarvoor ze goud geld betaald krijgt). Dat valt ook wel duidelijk te zien aan haar Instagram-pagina.

Affleck volgt JLo niet op Insta
Lopez is dan wel 53, ze ziet er nog steeds prachtig uit. Dat valt ook wel te zien op sociale media. Ze post namelijk graag filmpjes en foto's op Instagram, maar dat is ook niet zo gek, aangezien ze maar liefst 226(!) miljoen volgers heeft. Er zitten ook vaak de nodige 'spannende' en 'hete' kiekjes bij, zoals deze foto's, genomen tijdens een evenement voor een goed doel of deze plaatjes, waarin ze reclame maakt voor een lingerie merk.

Sommige mensen vragen zich af of Affleck hier geen moeite mee heeft. Het viel fans namelijk op dat de met een Oscar bekroonde regisseur zijn vrouw niet volgt op Instagram (de zangers volgt ook niet haar man). Misschien wil hij dus wel niet alles zien wat Lopez deelt, maar meer dan dat lijkt er niet aan de hand te zijn. De twee zijn dolblij dat ze elkaar weer gevonden hebben en het loopt duidelijk goed tussen ze!

NieuwsFilm

meest populair