Trailer voor geprezen nieuwe Will Smith-film 'Emancipation'

Trailer voor geprezen nieuwe Will Smith-film 'Emancipation'

De acteur lijkt nog gewoon even populair.

Will Smith wist met zijn laatste rol in King Richard hoge ogen te gooien. De acteur was ijzersterk in de film en won hiervoor zelfs een Oscar. Toch verliep de ceremonie allesbehalve vlekkeloos, waardoor de nodige mensen dachten dat zijn carrière er misschien wel op zat. Dat blijkt waarschijnlijk toch niet het geval te zijn.

Eerder dit jaar won Smith een van de felbegeerde gouden beeldjes, maar iedereen had het eigenlijk alleen maar over de klap die hij Chris Rock 'verkocht', nadat laatstgenoemde een grapje maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. Toch lijkt Smith niet minder populair.

Nieuwe film
Zijn nieuwste project, genaamd Emancipation, is namelijk ook weer zeer goed onthaald. In deze film, van regisseur Antoine Fuqua (o.a. bekend van Training Day), speelt Smith wederom de hoofdrol.

Emancipation speelt zich af in 1863, wanneer een voormalige slaaf zich aansluit bij de Union Army. Als onderdeel van dit leger hoopt hij zijn familie weer te vinden. Het verhaal is gebaseerd op een foto van de persoon Peter of "Whipped Peter" uit die tijd. Dit is de rol die Smith speelt.

Trailer
De film zal vanaf december op de streamingdienst Apple TV+ te zien zijn, maar voor die tijd kunnen we wel al genieten van de nieuwe, onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair