Nicolas Cage is een koelbloedige 'gunslinger' in trailer 'The Old Way'

Nicolas Cage is een koelbloedige 'gunslinger' in trailer 'The Old Way'

Weer een succes of wordt deze toch iets minder?

Nicolas Cage heeft een aparte carrière achter de rug. In de jaren negentig, begin 2000, was hij een van de bekendste gezichten in Hollywood. Hij speelde hierna echter in de nodige 'B-films', maar sinds enkele jaren scoren zijn projecten weer bijzonder goed. Hoort The Old Way hier ook bij?

Zo wist Cage hoge ogen te gooien met Pig en The Unbearable Weight of Massive Talent. Recentelijk wist de met een Oscar bekroonde acteur weer een hoofdrol te bemachtigen, deze keer in de western The Old Way. De trailer is nu ook online gezet en hieronder te zien.



Verhaal
De film is gemaakt door Brett Donowho (o.a. bekend van 5 Souls en Salvation) en vertelt het verhaal van de oude gunslinger Colton Briggs. Ondanks het feit dat hij zijn gewelddadige leven achter zich probeert te laten, wordt hij opnieuw geconfronteerd met zijn verleden, wanneer iemand het op zijn familie gemunt heeft.

Briggs en zijn jonge dochter besluiten terug te vechten en zullen zich, zoals het duidelijk te zien is in de trailer, met hand en tand verdedigen. Het lijkt er ook op dat er flink wat actiescenes en geweld in de film zitten. Niet zo heel gek dus, dat deze een R-rating krijgt. The Old Way is vanaf januari 2023 te zien.

NieuwsFilm

meest populair