Eerste reacties op nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film van Marvel

Eerste reacties op nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film van Marvel

Hartverwarmende en grappige kortfilm voor de feestdagen.

Marvel komt volgende week met een (vroeg) cadeautje voor de feestdagen: The Guardians of the Galaxy Holiday Special. De eerste reacties van critici die deze al hebben mogen bekijken zijn inmiddels verschenen en beloven een hartverwarmend avontuur.

In deze kortfilm, vanzelfsprekend gemaakt door regisseur James Gunn, proberen de Guardians hun leider Star-Lord (Chris Pratt), die het nog altijd moeilijk heeft met Gamora (Zoe Saldaña), op te vrolijken door voor hem een ultiem kerstcadeau te regelen: de enige echte Kevin Bacon.

Positieve reacties
Critici zijn onder de indruk van Gunns nieuwe Guardians-film. "Dit is een nieuwe kerstklassieker", schrijft Daniel Baptista van The Movie Podcast. "Een hartverwarmend en origineel avontuur dat allemaal draait om familie".

De twee Guardians met de grootste rollen zijn Drax (Dave Bautista en Mantis (Pom Klementieff). Zij trekken naar de aarde om Bacon te vangen.

"Klementieff en Bautista zijn ontzettend leuk samen en weten je echt aan het lachen te maken", deelt Brandon Davis van Comicbook.com. "Daarnaast is de nuance die Gunn heeft weten aan te brengen in de emotionelere momenten geweldig".

Ook Steven Weintraub van Collider heeft niets dan lovende woorden over voor deze nieuwe Marvel-film. "Deze kortfilm barst van het plezier en wist constant een glimlach op m'n gezicht te toveren", schrijft hij.



Vanaf 25 november kun je op Disney+ genieten van The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

NieuwsFilm

meest populair