Video: Britney Spears zegt keihard 'nee' tegen verzoek van man in bed

Video: Britney Spears zegt keihard 'nee' tegen verzoek van man in bed

De zangeres had even geen zin om haar fans te moeten entertainen.

Britney Spears heeft niet altijd zin om haar fans te entertainen. Toen haar man Sam Asghari, die verslaafd lijkt te zijn aan social media, haar deze week vanuit bed in beeld bracht, volgde dan ook een bizar ongemakkelijk moment. En het ergste van alles is dat dit werd livegestreamd voor duizenden kijkers...

Dikke ruzie in huize Spears deze week. De Toxic-zangeres lag lekker met haar hunk op bed, toen Asghari besloot te gaan livestreamen op Instagram. Vrijwel direct keken er 4.000 fans mee.

Asghari bracht in eerste instantie alleen zichzelf in beeld, maar omdat hij weet dat hij zelf niet zo interessant is, riep hij al snel zijn vrouw erbij. Spears leek zijn verzoek alleen niet helemaal te begrijpen.

"Mag ik je laten zien of niet?" vroeg Asghari haar. "Wat wil je me laten zien?" reageerde Spears verward. Hierop maakte Asghari duidelijk dat hij live was.

Pas toen leek de zangeres door te hebben wat er gaande was. "Ik ben altijd live", reageerde ze. "Ik heb niets te zeggen. Ik heb geen zin om nu met hen te praten".

Daarop werd de video vrij snel afgekapt. Op social media zijn de reacties gemend. Sommige fans prijzen Spears voor het feit dat ze nee zegt tegen duizenden fans die live meekijken; andere vinden het weer jammer.

NieuwsFilm

meest populair