Oorspronkelijk plan voor 'Skyfall' zou de schurk compleet verwoest hebben

Oorspronkelijk plan voor 'Skyfall' zou de schurk compleet verwoest hebben

Iconische slechterik had bijna samengewerkt met Bond

James Bond is één van de meest geliefde filmseries en heeft geweldige slechteriken gecreëerd. Toch was één slechterik bijna gaan samen werken met James Bond.

James Bond is een agent van de geheime dienst van England, maar werkt ook internationaal. Bond, ook bekend als 007, is als laatst gespeeld door Daniel Craig, onder meer in Skyfall.

Andere wending voor Skyfall
In een interview gaf de regisseur van Skyfall, Sam Mendes, aan dat de film een hele andere kant op had kunnen gaan.

De tegenstander van Bond was Raoul Silva. In het interview liet Mendes weten dat er in het eerdere script iets anders gepland was voor beide personages. Ze zouden namelijk samenwerken.

Wie is Raoul Silva
Silva is net als Bond een agent geweest, maar werd gevangen genomen en gemarteld. Hierdoor probeerde hij zelfmoord te plegen met een cyanide capsule, maar dit mislukte. Zijn gezicht is daardoor half verminkt.

Silva voelde zich verlaten door zijn land en nam wraak op MI6, M en het land. Silva werd gespeeld door Javier Bardem en is één van de favoriete slechteriken van de kijkers. Dit komt doordat hij op een donkerdere versie van Bond lijkt.

Bardem speelt een noodzakelijke rol om de films donker en beklijvend te maken, en als ze de andere route hadden gekozen, zou de film duidelijk heel anders zijn geworden.



NieuwsFilm

meest populair