Netflix verwijderalarm: kijk deze film snel voordat hij verdwijnt

Het valt deze week gelukkig reuze mee.

Wouter Drummen 21 november 2022 22:30 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het deze week reuze mee. Al eerder werd bekend gemaakt dat de geliefde serie Lillyhammer, één van de allereerste Netflix-series, van de streamingigant gehaald zou worden. Dankzij een nieuwe deal blijft de serie toch langer dan gedacht.

Ook qua films is het nog gewoon 'goed te doen'. Er worden namelijk niet echt veel grote titels verwijdert. Wel is het misschien leuk om de onderstaande film nog even te bekijken voordat deze niet langer op Netflix staat.

Christmas with the Kranks
Luther (Tim Allen) en Nora Krank (Jamie Lee Curtis) hebben hun hele leven trouw Kerstmis gevierd, maar nu hun dochter Blair het huis uit is lijkt het een eenzame Kerst te worden. Luther en Nora willen echter ook een beetje feest vieren en besluiten dus naar het zonnige Caraïben te gaan.

De buren zijn hier echter niet van gediend, al helemaal niet wanneer Luther weigert kerstversieringen aan te brengen waarvoor de straat vermaard is. Het gekibbel tussen de Kranks en hun buren escaleert al vlug en dreigt de hele kerstsfeer grondig te bederven. Daar komt nog een een onverwachts telefoontje bovenop, waardoor hun plannen volledig aangepast moeten worden.Voornamelijk series
Verder verdwijnen voornamelijk series, zoals o.a. de animatieseries X-Men en Wolverine maar ook alle vijf de seizoenen van de actieserie Merlin.

NieuwsFilm