Henry Cavill schuift 'Sherlock Holmes'-film aan de kant

Henry Cavill schuift 'Sherlock Holmes'-film aan de kant

Enola Holmes 2 is nu te zien op Netflix.

Na het debuut van Enola Holmes 2 zijn er veel geruchten over een spin-off met Henry Cavill (Man of Steel) als Sherlock Holmes, de broer van Enola Holmes.

Eerder in een interview had Cavill aangegeven dat zijn personage alleen gemaakt is om het personage van Millie Bobby Brown (Stranger Things), Enola Holmes, te ondersteunen.

Cavill wilt geen spin-off als Sherlock Holmes
Enola Holmes 2 eindigde met Dr. Watson die voor de deur van Sherlock stond om zijn nieuwe kamergenoot te worden. Hierdoor speculeren veel fans dat er mogelijk een spin-off zou komen die zou draaien rond om Cavill's interpretatie van Sherlock Holmes.

Later in een ander interview gaf Cavill aan dat er geen spin-off over hem als Sherlock Holmes komt: "Dit universum is van Enola, dus ze zal er altijd bij betrokken blijven."

In andere verhalen over Sherlock wordt Enola niet benoemd. De Sherlock die Cavill speelt, leeft in het universum van Enola. Cavill geeft aan dat, hoewel hij Brown's personage ondersteunt, hij wel een emotionele connectie met haar personage heeft. "Sherlock heeft een Watson, maar dat is heel anders dan het hebben van Enola."

 
 

NieuwsFilm

meest populair